Garantier

Garantier - Dalaspa

Alla våra spabad garanterar dig som ägare en unik garanti på hela 12 år!
Vår 100% garanti är direkt bindande till oss, du som kund har alltså alltid Dalaspa som direktkontakt.

Som ägare av ett spabad från Dalaspa skall du känna dig trygg och säker vid ditt köp. Våran leverantör har lång erfarenhet inom området och valet av komponenter har noggrant valts ut. Noggrannhet och kunskap är viktiga beståndsdelar för att en produkt skall ha god kvalité.

Tyvärr kan saker och ting ändå gå fel ibland och då är det viktigt att du som kund snabbt skall få hjälp. Under fliken ”Kundservice” hittar du telefonnummer och mailadress till oss eller vår servicetekniker under fliken ”Spasupport”. För att vi skall kunna utföra ett garanti-/service ärende är det mycket viktigt att alla sidor av badet står tillgängligt för vår servicemontör. Vi står inte för någon kostnad förknippad i samband med att få spabadet tillgängligt.

För vidhållen garanti så använd kem från märket Delphin, som vi tillsammans med leverantören har testat noggrant. Det finns kem som innehåller bromsalter vilket torkar ur packningarna i pumparna vilket i sin tur leder till att saker går sönder som faller utanför garantin.

*12 år gäller ramkonstruktion och tillhörande stomme. Förbrukningsvaror ingår ej i garantin. Exempel på förbrukningsvaror är belysning, nackkuddar, UV-C lampa/ozongenerator, thermolock och filter. missfärgning i akrylen har en specifik garanti på 5 år och 3 år komponentgaranti. gäller endast vid privat bruk. samt vid användning av kemi från märket dephlin.