Garantier

Garantivillkor

Som ägare av ett Dalaspa skall du känna dig trygg och säker vid ditt köp. Våran leverantör har lång erfarenhet inom området och valet av komponenter har noggrant valts ut. Noggrannhet och kunskap är viktiga beståndsdelar för att en produkt skall ha god kvalité.

Tyvärr kan saker och ting ändå gå fel ibland och då är det viktigt att du som kund snabbt skall få hjälp. Under fliken ”kontakt” hittar du telefon nr och mail adress till oss.

Till våra spabad lämnar vi följande garantier:

  • 5 års garanti mot ram/stomme, och skal.
  • 2 års garanti mot krackeleringar och missfärgningar i skal
  • 2 års garanti mot elektronik (vid installation från Dalaspa)
  • 2 års garanti mot VVS komponenter
  • 1 års garanti för TV

Fråntagen garanti är belysning, nackkuddar, UV-C lampa/ozongenerator, thermolock och filter då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd.

Vad gällande kem:

För vidhållen garanti så använd kem från märket Delphin. Detta har vi med leverantören testat noggrant. Det finns kem som innehåller bromsalter detta torkar ur packningarna i pumparna vilket i sin tur leder till att saker går sönder som faller utanför garantin.

Vid garanti-/service ärende

För att vi skall kunna utföra ett garanti-/service ärende är det mycket viktigt att alla sidor av badet står tillgängligt för vår servicemontör. Vi står inte för någon kostnad förknippad i samband med att få spabadet tillgängligt.

Till våra bastus lämnar vi följande garantier:

1 års garanti för hela bastun, komplett.