Våra spabad

Spabad på dalaspa.se - Handla online

Något vi har investerat mycket tid och kraft kring är att våra spabad ska vara driftsäkra, energisnåla och miljövänliga.

Alla våra bad är optimerade för svenska vintern, Extra isolerade runt om, pumparna är optimerade för maximal styrka till extremt lite energiåtgång. Alla jetmunstycken är rostfria och utformade för att erbjuda den bästa spaupplevelsen. Du väljer enkelt själv styrka på strålarna. Allt från lättare virvlande vattenstrålar till pulserande strömmar. Vi har fasta och roterande massagejets. De fasta jetmunstyckena ger en kraftfull riktad stråle som du själv kan ställa in till önskad punkt. De roterande jetmunstyckerna ger en mer pulserande knådande massage och förmedlar den känslan en massage ska ge.
Sjunk ner i det varma vattnet och låt Dalaspa bli din personliga massör.

Dalaspa är precis allt ett spabad ska vara. Badet ger en rofylld atmosfär där det finns tid för avkoppling och återhämtning från den annars stressiga vardagen utanför badets ramar. Att få glida ner i ett spabad efter en lång dag på jobbet, efter pulkabacken eller efter en god middag – Ja, vilken anledning som helst passar bra. Sedan 2015 har vi levererat kvalitet med välgörande funktioner och den senaste teknologin. Känslan vi förmedlar är kraft, kvalitet, service, pålitlighet, design och allt till rätt kurs. Vi är otroligt stolta över våra bad.

Vi levererar varje spabad med värdsledande Balboa watergroup som leverantör på all elektronik badet rakt igenom, styrsystem och pumpar. Vilket ger oss ett driftsäkert system rakt igenom. Balboa är världsledande inom spateknik och utvecklar nya smarta funktioner hela tiden, vi som återförsäljare av Balboa ser alltid till att vara uppdaterade med den senaste tekniken. Med Balboa watergroup som hjärta och hjärna i våra spabad kan vi lova trygghet, driftsäkerhet och energisnålhet.