Spabloggen

Nya leverantörer 2019

17 april, 2019

Kanadensiska Coast Spas & Amerikanska Signature Spas

Vi har valt att ta ett steg till i utvikningen av vår butik i Falun.

Tidigare har vi arbetat med endast en leverantör men nu väljer vi att utöka vårat sortiment. Vi har utökat till två till leverantörer för att täcka in behovet hos er kunder. Vi har tänkt så här :

Ett prisvärt alternativ som alla kan ha råd med. Ett spabad som levererar allt man söker från kvalité till massage. Detta är vår STANDARD Serie som kommer från Amerekanska Signature här hittar ni Spabad Hedemora Spabad Avesta Spabad Särna Spabad Sundborn

 

Ett mellan alternativ för er kunder som vill gå upp ett snäpp. Lite fler jets lite fler pumpar lite mer av allt. Detta är vår PREMIUM serie som innefattar våra storsäljare Spabad Falun och Spabad Rättvik

 

Det hösta alternativet som är vår PREMIUM+ serie kommer från Kanadensiska Coast Spas som ligger i den absoluta toppen av spabads teknik. Coast spas har flertalet patent bland annat VANISH EDGE INFINITY – En försvinnande kant som ger dig utsikten du bara kan drömma om i andra spabad. Även en förhöjd rygg med marknadens bredaste vattenfall som ger en maffig känsla. Deras driftkostnad är otroligt låg då deras isolering skiljer sig från konkurrenterna. Det säger en del om denna leverantör. “Världens bäst byggda spabad” Här hittar du Spabad Borlänge Spabad Orsa Spabad Mora Spabad Leksand Spabad Spabad Tällberg Spabad Älvdalen

 

Iochmed våra nya leverantörer så har vi öppnat upp för försäljning av Pool Pooler av olika typer i hela Dalarna med omnejd.

 

Välkomna att möta 2019 med oss.

Vår butik - Dalaspa

Butiken tar form

22 februari, 2018

Det var ett enkelt beslut tyckte vi när vi diskuterade om framtiden för Dalaspa.
Vi båda känner att det var dags efter två år aktiva på spabadsmaknaden att
prova steg nummer två som i våra ögon är ordet: BUTIK.

Det var ett enkelt beslut tyckte vi när vi diskuterade om framtiden för Dalaspa.<br />
Vi båda känner att det var dags efter två år aktiva på spabadsmaknaden att<br />
prova steg nummer två som i våra ögon är ordert: BUTIK.

Etiketter:,

Mässa Balbo - Dalaspa

Balboa

22 februari, 2018

Vi var under hösten 2017 på en spabadsmässa med vår tekniker från Sverige
och besökte Barcelona. En fantastiskt spännande mässa på alla sätt och vis.
Två gigantiska mässhallar fyllda av spännande nyheter.

Vi träffade vår leverantör och diskutera länge om framtiden och uteckling. När vi lancerar vår butik 2018 kommer vi ha riktigt bra nyheter att presentera. Jag kan skriva och prata länge om det. MEN, Det som är mest avgörande och spännande är att vi träffade Balboa Watergroup på plats. Dom har ett aftersale center i Danmark och danskarna var på plats. Efter många diskutioner fram och tillbaka beslutades för att vi ska bli en helhets leverantör av BALBOA. Det innebär att vi kommer byta ut alla våra andra leverantörer av komponenter som balboa också levererar och bli en helkund. Det är många fördelar med att vara en helkund till ett sådant stort ledande bolag som Balboa är. Vi har snabb service, vi har kunskap direkt i vårat grannland som finns tillgängliga för oss jämt. Våran servicetekniker har inriktad kompetens för Balboa vilket ger oss snabbare resultat vid ett eventuellt fel. Balboa är också världsledande pågrund av sin driftsäkerhet. Väldigt sällan som deras produkter krånglar.

Nu kanske inte alla vet vad Balboa levererar för delar i ett spabad. Men det är oftas elektroniken. Styrsystem och pumpar. Vi har tidigare haft systrsystemen från Balboa men väljer nu att även placera deras pumpar i våra spabad. Finns fördelar med att hjärtat (pumparna) som sammarbetar med hjärnan (styrsystemet) är av samma fabrikat. Dom är framtagna för att passa bra ihop.

Balboa - Dalaspa

Ny cirkulationspump från Balboa

15 februari, 2018

Balboa har gjort det igen. Nu har dom tagit fram en cirkulationspump som halverat åtgången på ström utan att dragit ner på effekten. Helt fantastikst. En liten stark pump som självklart kommer finnas i våra spabad framöver. Det är en världslancering 2018. Vi är stolta att vara först ut att montera dessa och vi har redan lagt en order på massor av pumpar.

Etiketter:, , ,