Spabloggen

Vår butik - Dalaspa

Butiken tar form

22 februari, 2018

Det var ett enkelt beslut tyckte vi när vi diskuterade om framtiden för Dalaspa.
Vi båda känner att det var dags efter två år aktiva på spabadsmaknaden att
prova steg nummer två som i våra ögon är ordet: BUTIK.

Det var ett enkelt beslut tyckte vi när vi diskuterade om framtiden för Dalaspa.<br />
Vi båda känner att det var dags efter två år aktiva på spabadsmaknaden att<br />
prova steg nummer två som i våra ögon är ordert: BUTIK.

Taggar:,

Mässa Balbo - Dalaspa

Balboa

22 februari, 2018

Vi var under hösten 2017 på en spabadsmässa med vår tekniker från Sverige
och besökte Barcelona. En fantastiskt spännande mässa på alla sätt och vis.
Två gigantiska mässhallar fyllda av spännande nyheter.

Vi träffade vår leverantör och diskutera länge om framtiden och uteckling. När vi lancerar vår butik 2018 kommer vi ha riktigt bra nyheter att presentera. Jag kan skriva och prata länge om det. MEN, Det som är mest avgörande och spännande är att vi träffade Balboa Watergroup på plats. Dom har ett aftersale center i Danmark och danskarna var på plats. Efter många diskutioner fram och tillbaka beslutades för att vi ska bli en helhets leverantör av BALBOA. Det innebär att vi kommer byta ut alla våra andra leverantörer av komponenter som balboa också levererar och bli en helkund. Det är många fördelar med att vara en helkund till ett sådant stort ledande bolag som Balboa är. Vi har snabb service, vi har kunskap direkt i vårat grannland som finns tillgängliga för oss jämt. Våran servicetekniker har inriktad kompetens för Balboa vilket ger oss snabbare resultat vid ett eventuellt fel. Balboa är också världsledande pågrund av sin driftsäkerhet. Väldigt sällan som deras produkter krånglar.

Nu kanske inte alla vet vad Balboa levererar för delar i ett spabad. Men det är oftas elektroniken. Styrsystem och pumpar. Vi har tidigare haft systrsystemen från Balboa men väljer nu att även placera deras pumpar i våra spabad. Finns fördelar med att hjärtat (pumparna) som sammarbetar med hjärnan (styrsystemet) är av samma fabrikat. Dom är framtagna för att passa bra ihop.

Balboa - Dalaspa

Ny cirkulationspump från Balboa

15 februari, 2018

Balboa har gjort det igen. Nu har dom tagit fram en cirkulationspump som halverat åtgången på ström utan att dragit ner på effekten. Helt fantastikst. En liten stark pump som självklart kommer finnas i våra spabad framöver. Det är en världslancering 2018. Vi är stolta att vara först ut att montera dessa och vi har redan lagt en order på massor av pumpar.

Taggar:, , ,